Type to search

Politika

Održan radni sastanak HDZ-a Karlobag uz nazočnost Ernesta Petryja, kandidata HDZ-a za župana Ličko-senjske županije

Share

U poslijepodnevnim satima u Karlobagu je održan radni sastanak izbornog stožera HDZ-a za općinu Karlobag na kojemu je nazočio i kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry.
U ugodnom ozračju kapucinskog samostana nazočnima se obratio predsjednik OO HDZ-a Karlobag Ivan Tomljenović – Mima riječima dobrodošlice i podrške kandidatu Ernestu Petryju.
Voditelj izbornog stožera HDZ-a Karlobag Boris Smojver na sastanku je prezentirao sve predizborne aktivnosti izbornog stožera po biračkim mjestima na području općine.
Uz načelnika Tomljenovića i voditelja Smojvera prigodnim riječima Petryjevu kandidaturu podržala je i saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević kao i predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ Marijan Kustić.
Uslijedio je pozdrav Ernesta Petryja koji je nazočnima predstavio program rada i smjernice budućega djelovanja iz kojih je vidljiva briga o općini Karlobag kao i senzibilitet za pomoć u rješavanju problematike s kojom se susreću stanovnici općine.
„Zalagat ću se za snažni gospodarski razvitak i to na način osnaživanja istoga kroz djelotvorno pokretanje kapitalnih i infrastrukturnih projekata, a sve u cilju stvaranja preduvjeta za stvaranje novih radnih mjesta što bi direktno utjecalo na sprječevanje odljeva stanovništva.
Ističem kako ću podržati projekte lokalnih samouprava te poticati investicijske projekte u suradnji s Vladom RH” – istaknuo je između ostaloga Petry.

LP

Leave a Comment