Type to search

Politika

INDIREKTNO: Milinović i sam izračunao da je gubitnik tj. da je u Brinju dobio cijelih 4,7% glasova!

Share

Još uvijek aktualni župan doživio je težak poraz na prvom testu svog novog eksperimentalnog pokreta u Brinju ( točnije – totalni debakl) ali ono što je neobično je da se sam potrudio dokazati (bacio je ozbiljnu kako sam kaže – službenu računicu) da je gubitnik.  Naime, Milinović je detaljno izračunao koliko je njegov eksperimentalni pokret dobio glasova u Brinju, sve to lijepo popisao  i onda se nemalo iznenadio kad je računicom došao do spoznaje da su danas objavljeni članci o njegovom teškom porazu točni – jer je i njegov izračun pokazao isto – da je Milinović od ukupno 2.950 glasova dobio njih 140 ili – 4,7%.

Izmučen računanjem i nervozan jer je i njegova računica pokazala da je jedini gubitnik izbora u Brinju, župan Milinović uspio je predvidjeti činjenicu da će HDZ na predstojećim izborima imati zajedničkog kandidata sa HSS-om za načelnika u imenu uspješnog načelnika Zlatka Fumića koji će podržati kandidata HDZ-a za župana Ernesta Petryja. A onda su se pojavile i nuspojave računanja –   u brinjskom izbornom potopu koji je doživio od stresa su mu se počeli priviđati “Šutić i Ružić”. 


U foto – finišu Milinović je u još jednom pokušaju da samom sebi “zamagli” da će biti glavni gubitnik nadolazećih izbora opet očajnički i bezuspješno pokušao obrnuti pilu naopako ne bi li posvađao HDZ i HSS. Ako mu je tako lakše, neka samo nastavi ali neće uspjeti jer je suradnja između HDZ-a, g.Fumića, uspješnog načelnika Općine Brinje i Vlade RH uspješna i kao takva će se nastaviti i ubuduće.
 ( A.P.)

Milinović i sam izračunao da je gubitnik tj. da je u Brinju dobio cijelih 4,7% glasova!

Leave a Comment