Type to search

Gospić Gradovi Politika

ZAHVALA BIRAČIMA HDZ-a GRADA GOSPIĆA

Share

Poštovani,
na parlamentarnim izborima održanim 05. srpnja 2020. godine na području Grada Gospića lista Hrvatske demokratske zajednice dobila je povjerenje najvećeg broja građana čime smo ostvarili apsolutnu nadmoć u odnosu na ostale političke opcije u našem gradu.
Zahvaljujemo svim građanima koji su svojim glasom za Hrvatsku demokratsku zajednicu pomogli u izboru smjera kojim će naša domovina Hrvatska pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića ići naredne 4 godine, a u kojima ćemo ju zajednički čuvati, razvijati i činiti boljim mjestom življenja.
Povjerenje koje ste dali našoj kandidatkinji na listi Aniti Pocrnić-Radošević je obvezujuće, tim više jer ste joj kao birači dali najviše preferencijalno osvojenih glasova u odnosu na ostale kandidate iz Gospića koji su se nalazili na listama drugih političkih stranaka.
Vaše povjerenje nam je velika čast i potvrda da ste prepoznali put koji jamči stabilnu i sigurnu budućnost, vjerodostojan rad, trud i energiju na dobrobit svih nas u lokalnoj zajednici i domovini Hrvatskoj.
Hrvatska demokratska zajednica potvrdila je još jednom svoju veličinu i usmjerenost na dobrobit svog naroda, što su birači prepoznali kako na državnoj tako i na lokalnim razinama, a u nadolazećem razdoblju preostaje nam zaokret prema budućnosti, novim izazovima i izgradnji našeg Gospića onako kako uistinu grad heroj i zaslužuje.
Za sigurnu Hrvatsku, veliko vam HVALA!

HDZ Grada Gospića

Leave a Comment