Type to search

Gospić Sport

NOVI POBJEDE DJEČAKA B RUKOMETNOG KLUBA “GOSPIĆ”

Share

Dječaci B (2008. godište) Rukometnog kluba “Gospić” natječu se na dva fronta. Nakon ozbiljnih predstava i visokih pobjeda u prva četiri kola 1.HRLDB zapad krenule su i obveze u ligi Primorsko – goranske županije u kojoj će više prilike dobivati igrači s općenito manjom minutažom.
Za protivnike su imali ekipe Kozale i Mornara Crikvenice, a mladi rukometaši Gospića su u kombiniranim sastavima još jednom pokazali svoju kvalitetu, ali i širinu igračkog kadra budući se čak 12 igrača upisalo u listu strijelaca. Zapažen je bio i vratar Korečić koji je uspješnim intervencijama davao sigurnost obrani.
Dvije podjednake ekipe koje su dobile priliku svaka u svojem poluvremenu držale su tempo tijekom cijele utakmice i pokazale se kao pun pogodak trenera Antića.
 
RK GOSPIĆ – MRK KOZALA 24:2 (13:0) – Jergović (4), Stilinović (4), Marković Ml. (3), Milković (2), Tonković Javorina (2), Ratković Jo. (2), Borovac I. (2), Maras (2)
RK MORNAR CK – RK GOSPIĆ 14:21 (4:11) – Stilinović (4), Borovac L. (3), Jergović (3), Ratković Jo. (3), Marković Ml. (3), Borovac I. (2)

Izvor: Rukometni klub Gospić

Leave a Comment