Type to search

Politika

Ličko-senjski HDZ najavljuje pobjedu na nadolazećim izborima – Petryjeva zamjenica župana Otočanka Jasna Orešković Brkljačić

Share

U poslijepodnevnim satima održana je sjednica Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije pod predsjedanjem predsjednika ŽO HDZ-a Marijana Kustića uz nazočnost tajnika ŽO HDZ-a i kandidata za župana Ličko-senjske županije Ernesta Petryja.

Poštivajući propisane epidemiološke mjere sjednica je održana u dvije grupe, a na istoj je donijeta odluka o kandidatkinji za zamjenicu župana Ličko-senjske županije.
Za kandidatkinju za zamjenicu župana predložena je i jednoglasno potvrđena Jasna Orešković Brkljačić, struč.spec.oec. iz Otočca, voditeljica knjigovodstveno-računovodstvenih poslova Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću.

Jasna Orešković Brkljačić rođena je Otočanka, udana i majka malodobnog djeteta. Radi se o iznimno vrijednoj i stručnoj ženi s dugogodišnjim radnim iskustvom u ekonomskoj struci..

Nakon odabira nazočnima se s riječima zahvalnosti na ukazanom povjerenju obratila Jasna Orešković Brkljačić, a članovima ŽO HDZ-a obratio se i kandidat za župana Ernest Petry koji je najavio velebnu pobjedu HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji.

Leave a Comment