Type to search

Gradovi

Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 178 osoba

Share

Vezano za situaciju koronavirusa, peti dan za redom nema novooboljelih osoba. Pristigli su rezultati 10 testiranja iz jučerašnjeg izvješća te su svi rezultati testiranja negativni.
U posljednja 24 h uzeto je dodatnih 16 uzorka od kojih su 6 negativnih te se čekaju rezultati 10 testiranja.
Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega je 1 osoba izliječena. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 289 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije su 178 osoba.
U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 104 osobe na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera samoizolacije.
Nisu evidentirane dojave o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.
U protekla 24 sata nisu utvrđena kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

S poštovanjem,      

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Leave a Comment