Type to search

Gospić Novalja Otočac Politika Senj

Kustić se zahvalio članstvu HDZ-a za odaziv na unutarstranačkim izborima na području Ličko-senjske županije

Share

Marijan Kustić zahvalio se svim članicama i članovima HDZ-a na području Ličko-senjske županije na odličnom odazivu i učešću na unutarstranačkim izborima u Ličko-senjskoj županiji, kojom prigodom su izabrana vodstva na županijskoj te na gradskim i općinskim razinama HDZ-a.
Jučer je za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije ponovno izabran dosadašnji predsjednik Marijan Kustić, dok su za potpredsjednike županijskog HDZ-a izabrani Mario Stilinović iz Gospića, Branislav Šutić iz Otočca, Sanjin Rukavina iz Senja, te Ivan Turić iz Perušića.
Na gradskim i općinskim razinama članstvo HDZ-a je izabralo Marija Stilinovića za predsjednika GO HDZ-a Grada Gospića, Branislava Šutića za predsjednika GO HDZ-a Grada Otočca, Juricu Tomljanovića za predsjednika GO HDZ-a Grada Senja, te Ivana Dabu – Đona za predsjednika GO HDZ-a Grada Novalje, dok su na općinskim razinama za predsjednike HDZ-ovih organizacija izabrani: Ivan Turić za Općinu Perušić, Ivan Tomljenović – Mima za Općinu Karlobag, Tomislav Užarević za Općinu Plitvička Jezera, Ivan Miletić za Općinu Lovinac, Marija Vranić za Općinu Brinje, Ivan Pešut za Općinu Udbina, Renato Gomerčić za Općinu Vrhovine, te Miro Tomić za Općinu Donji Lapac. Jučer su izabrani i potpredsjednici gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, članovi gradskih i općinskih odbora HDZ-a, te izaslanici za županijsku izbornu skupštinu HDZ-a Ličko-senjske županije, koja će se održati 6. prosinca 2020. godine.

LP

Leave a Comment