Type to search

Događanja Gospić Gradovi Politika

Gospić dao snažnu potporu predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović

Share

U organizaciji gospićkog HDZ-a u prepunoj dvorani Kina “Korzo” održan je velebni predizborni skup predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je ujedno kandidatkinja za još jedan predsjednički mandat

Predsjednica je pozvala birače da joj daju povjerenje za novi mandat, jer nudi optimizam umjesto jadikovki, povezivanje umjesto razdvajanja, program umjesto doskočica i poskočica, rad umjesto nerada i prebacivanja odgovornosti.
Ujedno je naglasila da naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman nije dijelio ljude”, te je dodala retorički upit: “Je li dr. Tuđman dijelio članove na veće ili manje tuđmanovce, je li dijelio Hrvate na veće ili manje domoljube, kako bi pobijedio na izborima? Ne, nego je pozivao na zajedništvo, pomirbu, jedinstvo iseljene i domovinske Hrvatske, na jedinstvo Hrvata u Hrvatskoj i Hrvata u BiH“.

Foto: Marija Maras

Uz riječi da za Hrvatsku diše, da je za Hrvatsku od prvog dana mandata radila svim srcem i umom, te da nije stvarala bogatstvo na račun svoje države niti svoju državu nazivala slučajnom državom, jer je ona stvorena krvlju našega naroda – Grabar-Kitarović hrvatskim biračima je poručila da mirne savjesti traži povjerenje za drugi mandat.

Foto: Marija Maras

Uz predsjednicu na skupu se ispred HDZ-a Gospića obratio Ivica Radošević, ministar u Vladi RH Oleg Butković, te Marijan Kustić predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije koji je naglasio da je nakon debate na HRT-u vidljivo je da je glas za Škoru ili bilo kojega drugoga kandidata, glas za Milanovića, jer su svi oni išli kontra kandidatkinje Grabar Kitarović.
Uz ministra Olega Butkovića u Gospić su podršku predsjednici došli dati ministrar turizma Gari Cappelli, te ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

LP

Leave a Comment