Type to search

Događanja Gospić Zanimljivosti

Danas se održava besplatna radionica pod nazivom APITERAPIJA u KIC-u Gospić

Share

GOSPIĆ – U organizaciji Grada Gospića, danas će se u KIC-u Gospić održati besplatna radionica naziva APITERAPIJA Radi se o proizvodnji i korištenju pčelinjih proizvoda, za 10 polaznika, nositelja OPG – a s područja Gospića, koji su se prijavili na istu.

RASPORED

*11:00-12:15 sati Usmeni dio izlaganja o proizvodnji pčelinjih proizvoda, fizikalnim i kemijskim oblicima, svojstvima meda, uzgoju matice, bolesti pčela i medonosnom bilju, pripremljen je i praktični dio na kojem će se prezentirati alati i košnice za prikupljanje različitih pčelinjih proizvoda.

*12:30 – 14:00 sati Govoriti će se o apiterapiji općenito, pčelinjim proizvodima, sastavu meda, apiturizmu i apiinhalacijama. Praktični dio – prezentacija košnice za apiterapiji i inhalaciju.

*14:00 – 14:40 sati Započima radionica na temu proizvodnje melema(melem od kantariona i ružmarina), svaki polaznik dobiva na poklon pakiranja melema.

Predavačica je gđa. Antonija Peran, gost predavač Brigita Čubrić, čiji je cvjetni med proizvod označen Lika Quality oznakom .

Leave a Comment