Type to search

Događanja Drugi mediji Politika

Bračni par Puljak spominje Boga iako u Boga ne vjeruje, spominje poštenje iako poštenja nema.

Share

Jučer su u Hrvatskom saboru odjeknule riječi zastupnice koja je svoju pamet išla ovjekovječiti tako da je “pametnom” nazvala svoju stranku. Rame uz rame s notornim Beljakom i proboljševičkom Katarinom Peović napada Hrvatsku demokratsku zajednicu, sve njene članove, pristaše i birače.

Nakon zazivanja koncentracijskih logora u koje bi trebalo strpati sve koji ne misle kao ovaj trojac i pozivanja da se s HDZ-ovcima u Hrvatskoj treba postupati kao s nacistima u poslijeratnoj Njemačkoj ovaj ideološki istovjetan trojac nastavlja širiti govor mržnje i zajedno s tzv. “desnicom” zaziva poredak u kojem bi ljudima politički sudili i skidali glave.

Retorika je to koje se ne bi posramili ni četnički velikosrbi koji su sa sličnim generaliziranjem skidali glave svima koje su dobili u svoje ruke, a kod njih našli HDZ-ovu člansku iskaznicu. I kada takvi javno kažu da žale što UDB-a nije pobila više Hrvata i streljala više svećenika, žale li što više HDZ-ovaca, koji su bili okosnica hrvatske obrane, nije palo od četničke ruke. Dok su oni trošili vrijeme u potrazi za “božjom česticom” mi smo gubili živote i zdravlje u potrazi za Hrvatskom državom i slobodom za hrvatski narod. A to znači i njihovom slobodom.

Što se tiče retorike kojom demokratski izabranu vlast nazivaju kvislinškom, poručujemo im da oni, takvi kakvi jesu i s obzirom na potporu koju imaju u narodu, mogu doći na vlast jedino u slučaju da neka strana sila okupira Hrvatsku. Ne sumnjamo da bi takvu ponudu objeručke prihvatili samo da mogu provesti svoje totalitarističke ideje. To se, naravno, nikada neće dogoditi. Ta su vremena, na njihovu žalost prošla.

Zajednica utemeljitelja „dr. Franjo Tuđman“

Splitsko-dalmatinske županije

Mirela Gojak

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment