Type to search

Zanimljivosti

Steknite licencu za turističkog vodiča na Aspiri!

Share

Visoka škola Aspira iz Zagreba organizira program za polaganje seminara za turističkog vodiča za Zagreb te posebni dio za županije: Istarsku, Karlovačku i Ličko-senjsku, Primorsko-goransku, Sisačko-moslavačku i Krapinsko-zagorsku županiju. Stručni seminari za Karlovačku i Ličko-senjsku županiju održavati će se 22. studenog (teorijsko predavanje) te 27. i 28. studenog (terenska nastava).

Praksa kao temelj stjecanja licence

Volite putovanja i rad s ljudima, komunikativni ste, dinamični i kreativni? Tražite posao koji je ne samo dobro plaćen nego i zabavan? Postanite licencirani turistički vodič na Aspiri i priključite se dinamičnom turističkom sektoru. Današnji putnici postaju sve zahtjevniji i žele savršeno isplanirano putovanje, u čemu turistički vodiči imaju veliku ulogu. Svojim znanjem, pristupom i zanimljivim prepričavanjem turistički vodič stvara upečatljiv doživljaj destinacije koju turisti posjećuju.

Upisom seminara za turističkog vodiča na Aspiri, jamčite sebi kvalitetno zaposlenje u turizmu. Od iskusnih ćete profesionalaca imati priliku naučiti sve tajne prakse. Težište programa leži na poznavanju hrvatske baštine kroz povijest, geografiju, povijest umjetnosti, hrvatski jezik i književnost. Usmjerenost programa na praksu ogleda se i kroz terensku nastavu, gdje će polaznici steći i praktična iskustva vođenja turista.

Termini održavanja nastave i polaganja teorijskog dijela izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Moći ćete birati između većeg broja ispitnih rokova, po jedan tjedno. Priprema i polaganje stručnog ispita idu brzo i učinkovito uz spremne nastavne materijale, te ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći ako što zapne.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za turističke vodiče naći ćete na Aspirinoj web stranici.

Visoka škola Aspira

Leave a Comment