Type to search

Gospić Sport

VISOKA POBJEDA RUKOMETAŠA GOSPIĆA PRED PREPUNIM TRIBINAMA

Share

Seniorska ekipa Rukometnog kluba „Gospić“ je u subotu, 2. studenog 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću pred odlično popunjenim tribinama ugostila RK Rudan Labin II.
Napadački odličan ulazak u utakmicu domaćini nisu uspjeli potvrditi sigurnim obrambenim reakcijama što su gosti iskoristili i nekako uspjeli ugurati loptu iza golmana Kolačevića. Semafor je pokazivao 3:3, no ulaskom vratara Brkljačića, te između 5. i 11. minute pogotcima Pavelića, Udiljka, Brajkovića i Suknaića Gospićani rade seriju 6:0 (9:3). Novi odlični period u igri donosi im u periodu od 14. i 25. minute seriju 9:0 (19:5) kojom rješavaju pitanje pobjednika već prije kraja prvoga poluvremena.
Trener Jeličić je iskoristio situaciju i oko 20. minute krenuo s uvođenjem podmlatka koji je pogotovo uz podršku iskusnijih suigrača na terenu opravdao očekivanja.
U drugom poluvremenu su domaćini nastavili s ozbiljnom igrom, razliku povećali na +16 (29:13, 31:15, 32:16) da bi u konačnici pred, prema službenom podatku u zapisniku, petstotinjak fantastičnih gledatelja ostvarili pobjedu od 15 pogodaka razlike (34:19).
U listu strijelaca se upisao veliki broj igrača, a najefikasniji su bili Čović, Suknaić, Jelić i Pavelić s po 5 pogodaka, Brajković s 4, dok su po 2 gola dodali Kovačević, Udiljak i Jurišić.
Posebno veseli odaziv gledatelja i odlično popunjene tribine. Ovim putem rukometaši zahvaljuju svima na dolasku s nadom da podrška neće izostati ni za dva tjedna.

Vanja Antić

Leave a Comment