Type to search

Sport

SENIORI RUKOMETNOG KLUBA „GOSPIĆ“ UVJERLJIVI PROTIV BUZETA

Share

Utakmica je na molbu ekipe Buzet II odigrana u petak, 15. studenog 2019. godine, što nije omelo gledatelje (službeno 470) da ponovno napune dvoranu i budu velika podrška rukometašima Gospića.
Trener Jeličić je u startnu postavu uvrstio one najmlađe pa su domaćini tako utakmicu započeli u sastavu Milković T. – Starčević, Kovačević, Suknaić, Vukelić, Jurišić, Stilinović koji su se solidno držali, no ipak nakon 15 minuta utakmice zaostajali 4:6.
Ulaskom Jelića, Pavelića i Antića brzo su potpomognuti s nekoliko obrana Stilinovića serijom 6:0 preokrenuli rezultat i poveli 10:6. Do poluvremena zbog manjka koncentracije šuta u brojnim napadačkim situacijama ne uspijevaju povećati prednost, te na odmor odlaze pri vodstvu od 3 pogotka (15:12).
U drugih 30 minuta utakmice uspjeli su napadački potvrditi brojne odlične obrambene reakcije te serijom 10:3 doći u vodstvo 25:15.
U završnih 15 minuta došlo je do nove rotacije u sastavu, te su mlađi dečki razliku povećali na +12 (32:20), te ju održali do konačnih 33:21.
Pavelić sa 7, Suknaić i Vukelić s 5, te Brajković i Antić s po 3 pogotka bili su najefikasniji u ekipi Gospićana koju 1 bod dijeli Novigrada i prvog mjesta na ljestvici.

Vanja Antić

Leave a Comment