Type to search

Sport

Rukomet u Brinju

Share

Brinje dobiva novi sport, rukomet.
Rukometni klub “Gospić” je s djelovanjem i pokretanjem rukometnih grupa u Brinju trebao krenuti prije točno godinu dana kada je cjelokupnu pripremu, već dogovorene upise i termin prvoga treninga spriječila pojava virusa COVID-19.
Nisu odustajali, te su u suradnji s Općinom Brinje, Zajednicom sportova Općine Brinje, OŠ Luke Perkovića i Dječjim vrtićem Tratinčica nastavili raditi na realizaciji navedenog projekta kako bi djeci s područja Brinja i okolice osigurali početak jednog novog sportskog razvoja. 
Nakon godine dana stekli su se određeni epidemiološki (nadamo se da će potrajati) uvjeti za pokretanjem rukometna, te se u Rukometnom klubu “Gospić” nadaju i očekuju da će rukometne grupe u Brinju biti još jedne u nizu veoma uspješnih grupa koje djeluju pri klubu.
Iskustva sa sličnim, ako ne i istim, projektom na Udbini su fantastična, te ne nalaze nikakve razloge da tako ne bude i situacija u Brinju.
Ovim putem pozivamo sve roditelje s područja Brinja i okolice da svoju djecu (dječake i djevojčice) koja su vrtićke dobi (od 5 godina), te učenici razredne nastave (od 1. do 4. razreda) priključe treniranju rukometa u Brinju i postanu dio velike rukometne obitelji koja broji  više od 250 članova.
Upisi i prvi trening (za sve uzraste) održat će se u ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine, u 16 sati u dvorani OŠ Luke Perkovića u Brinju gdje će Vam daljnje informacije dati trenerice Beba Romac i Antonija Pavelić.
Termini treninga u dvorani OŠ Luke Perkovića u Brinju:

  • MLAĐA GRUPA – ponedjeljak, utorak i četvrtak – od 15 do 16 sati
  • STARIJA GRUPA – ponedjeljak, utorak i četvrtak – od 16 do 17 sati
     
    KONTAKT:
  • Beba Romac (trenerica) – 098/467-978
  • Vanja Antić (tajnik) – 095/868-0006

Leave a Comment