Type to search

Politika

Zlatko Fumić: U svoje osobno ime kao i u ime ŽO HSS-a LSŽ dajem punu potporu Ernestu Petry na kandidaturi za župana Ličko-senjske županije

Share

Temeljem pojedinih medijskih objava kontaktirali smo Zlatka Fumića, načelnika Općine Brinje i predsjednika ŽO HSS-a Ličko-senjske županije koji je izjavio da punu podršku daje Ernestu Petry, kandidatu HDZ-a odnosno zajedničkom kandidatu HDZ-a i koalicijskih partnera za župana Ličko-senjske županije.

ŽO HSS LSŽ dugogodišnji je koalicijski partner HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji s kojim u koaliciji ima odličnu suradnju i postižu izvrsne izborne rezultate.
Fumić je ujedno izjavio da će se uspješna suradnja između županijskog HSS-a i HDZ-a nastaviti i dalje te da očekuje da će na predstojećim izborima kako na području općine Brinje, tako i na području cijele Ličko-senjske županije pobijediti naš zajednički kandidat koji je ujedno i najbolji kandidat za župana, a to je Ernest Petry.

Također je napomenuo da je još 2016. godine Općina Brinje dodijelila javno priznanje Ernestu Petryju radi odlične poslovne suradnje između HEP ODS-a Elektrolike Gospić i Općine Brinje, a koja je bila u interesu cjelokupnog stanovništva općine Brinje.

Leave a Comment