Type to search

Politika Senj

Velika potpora branitelja iz grada Senja Ernestu Petryju

Share

U simbolu grada Senja, tvrđavi Nehaj, u nedjeljnim poslijepodnevnim satima održano je druženje članova braniteljiskih udruga Uskok i HVIDRA Senj, bivših pripadnika 1. gardijske brigade Tigrovi, 9. gardijske brigade Vukovi, 133. brigade, 118. brigade te specijalne postrojbe, uz nazočnost tajnika GO HDZ-a Senja Željka Tomljanovića i članova Gradskog odbora HDZ-a grada Senja te državnog tajnika u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darka Nekića, koji su dali veliku potporu kandidatu HDZ-a za župana Ličko – senjske županije Ernestu Petryju.
U ime domaćina nazočne je pozdravio gradonačelnik Grada Senja i predsjednik GO HDZ-a Senja Jurica Tomljanović koji je zahvalio svima na doprinosu u prvom krugu izbora kako bi se ostvario pobjednički rezultat.
Također, pozvao je sve građane grada Senja da u drugom krugu izbora podrže kandidata HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernesta Petryja kako bi se ostvarila kvalitetna suradnja između Grada Senja, Županije i Vlade RH.
Ernest Petry obratio se prigodnim riječima te čestitao na izvrsnim rezultatima u gradu Senju u prvom krugu izbora.

“Čestitam gradonačelniku Jurici Tomljanoviću na veličanstvenom rezultatu u prvom krugu kako za gradonačelnika, tako i za Gradsko vijeće Grada Senja.
Isto tako, kada vidim ove ponosne branitelje grada Senja i članove Gradskog odbora HDZ-a koji mi daju potporu, uvjeren sam da ću biti budući župan Ličko-senjske županije. Od mene kao župana očekujte pomoć u svim segmentima i želim zajedno s vama graditi bolju i prosperitetniju Ličko-senjsku županiju.”

Leave a Comment