Type to search

Politika

SKANDAL Milinović razotkriven u krivotvorenju potpisa članova HDZ-a

Share

Članak objavljen na portalu Slobodna Lika prenosimo u cijelosti.

Afera krivotvorenja potpisa članova HDZ-a od strane Darka Milinovića se sve više otkriva.

Portal Slobodna Lika u posjedu je 6 odnosno 3 Izjave iz kojih je očito da je kod pojedinih članova HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji došlo do zahtjeva za ispis iz HDZ-a bez njihovog pristanka i potpisa. Prljav posao odradio je Darko Milinović, koji je jučer nakon što se otkrila afera izjavio da DORH neka sve istraži.

U Izjavama članovi HDZ-a Ante Devčić, Stjepan Sladović i Ivan Nekić opovrgavaju da su se ispisali iz HDZ-a odnosno da oni nisu potpisali zahtjeve za izlaskom iz HDZ-a, a njihove Izjave o ispisu su u središnjicu HDZ-a 25. veljače 2021. godine dostavljene od strane Ivana Mraovića koji je službeni vozač Darka Milinovića u Ličko-senjskoj županiji. Istog dana Milinović je gostovao na N1 televiziji gdje je govorio o prelazima članova HDZ-a u stranku Lipo, točnije Milinovićevu osobnu političku platformu političkog samo preživljavnja na funkciji župana.

Postavlja se pitanje vjerodostojnosti ispisnica iz HDZ-a i mogućeg krivotvorenja potpisa na istima u organizaciji Darka Milinović, a sve kako bi medijski manipulirao javnosti kako članovi HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji napuštaju stranku te se pridružuju njegovoj stranci LIPO.

Iz potpisa Ante Devčića iz Senja na Izjavi o istupanju iz HDZ-a i Izjavi o opovrgavanju izjava o istupanju iz HDZ-a uočljivo je da potpisi nisu niti slični a kamoli vjerodostojni, iz potpisa Ivana Nekića iz Senja na Izjavi o istupanju iz HDZ-a i Izjavi o opovrgavanju izjava o istupanju iz HDZ-a uočljivo je da potpisi nisu niti slični a kamoli vjerodostojni, dok je kod Stjepana Sladovića iz Ličkog Lešća – Otočac potpis na izjavi potpuno nevjerodostojan jer je kod imenovanog člana HDZ-a u njegovoj ispisnici čak pogrešno potpisano ime na način da je imenovani potpisan kao Stijepan, a ne kao Stjepan napisano je slovo „i” između slova „t” i „j” u imenu, iz čega proizlazi da čovjek ne zna točno napisati ni potpisati svoje ime što je gotovo nemoguće.

Vrijeme će pokazati za koliki broj članova HDZ-a Ličko-senjske županije su bez njihovog pristanka podneseni zahtjevi za ispis iz stranke.

Sve činjenice ukazuju na krivotvorenje potpisa u ispisnicama iz HDZ-a što je i kazneno djelo pa je potezu Državno odvjetništvo.

U prilogu su dokazi o krivotvorenju potpisa.

STJEPAN SLADOVIĆ

STJEPAN SLADOVIĆ
IVAN NEKIĆ
IVAN NEKIĆ
ANE DEVČIĆ
ANTE DEVČIĆ 

https://slobodnalika.com/8282-2/ 

Leave a Comment