Type to search

Novalja Politika

Sastanak izbornog stožera HDZ-a Novalja uz nazočnost Ivana Dabe Đona, Marijana Kustića i Ernesta Petryja

Share

Sinoć je nakon radnog sastanka HDZ-a u Karlobagu, održan i radni sastanak Gradskog odbora HDZ-a Novalja na kojem je također nazočio Ernest Petry, kandidat za župana Ličko – senjske županije.
U društvu predsjednika ŽO HDZ-a LSŽ Marijana Kustića i saborske zastupnice Anite Pocrnić Radošević u Novalji ih je dočekao predsjednik GO HDZ-a Novalja Ivan Dabo Đono, kandidat za gradonačelnika grada Novalje.
Nazočnima se pozdravnim riječima obratio Ivan Dabo Đono, ističući važnost predstojećih lokalnih izbora te izrazio bezrezervnu potporu Ernestu Petry u kandidaturi za župana LIčko-senjske županije.
Nakon Dabe okupljene je pozdravio predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ Marijan Kustić te izrazio uvjerenje u pobjedu HDZ-a kako u županiji tako i u gradu Novalji.
Uz podršku saborske zastupnice Anite Pocrnić Radošević, te Marija Stilinovića – kandidata HDZ-a za gradonačelnika Gospića, nazočnima se obratio Ernest Petry i načelno predstavio odrednice svoga budućeg djelovanja u svojstvu župana.
“U ovu sam priču ušao čista srca, s jasnim političkim ciljevima i namjerama. Gospodarska stabilnost i investicije, transparentnost, prepoznatljivost i konkuretnost, demografski oporavak, maksimalno korištenje sredstava iz EU fondova, zaustavljanje odljeva mladih koji su i biti će u središtu moje pozornosti.
Svakako uvažavam situaciju u našoj Novalji čijim stanovnicama jamčim kako ću skrbiti za njihove potrebe i artikulirati potrebito u svim segmentima života. Zajednički trebamo iskoristiti kako prirodne tako i ljudske potencijale svakoga dijela naše županije i usmjeriti ih prema nečemu čemu do sada nismo svjedočili.
Glas za HDZ i njegove kandidate je glas za bolju budućnost, za kontinuirani razvoj u suradnji s Vladom RH i resornih ministarstava” – rekao je kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry.

Leave a Comment