Type to search

Politika

Program HDZ-a Udbina predstavili Josip Seuček i Marina Gučanin – Velika potpora iz Udbine Ernestu Petryju

Share

Večeras je u KIC-u Nikola Tesla u Udbini održan predizborni skup HDZ-a na kojem je nazočio kandidat za župana Ličko – senjske županije Ernest Petry i kandidatkinja za zamjenicu župana Jasna Orešković Brkljačić.
Na početku skup nazočnima se obratio Josip Seuček, predsjednik OO HDZ-a Udbina i načelnik Općine Udbina.
Seuček se u svom govoru osvrnuo na realizirane projekte u proteklom mandatu na području općine Udbina te iznio program i investicijske planove za buduće četverogodišnje razdoblje. Kandidatkinja za zamjenicu načelnika iz reda hrvatskog naroda Marina Gučanin detaljno je prezentirala sve provedene projekte u općini Udbina u proteklom četverogodišnjem mandatu.
Na sastanku se nazočnima obratila i Jasna Orešković Brkljačić, kandidatkinja HDZ-a za zamjenicu župana Ličko-senjske županije koja je najavila dobru suradnju s općinom Udbina.
Kandidat HDZ-a za župana Ličko – senjske županije Ernest Petry u svom je govoru naglasio važnost razvoja gospodarstva i otvaranju proizvodnih radnih mjesta.
“U suradnji s Vladom RH želim osigurati investicije u svim dijelovima Ličko-senjske županije kako više nitko ne bi morao napuštati ovaj kraj.
Sve pohvale Josipu Seučeku i Marini Gučanin kao i drugim vrijednim ljudima iz općine na dosadašnjem predanom i odgovornom radu u interesu stanovnika Udbine” – rekao je Petry.

Petry je pohvalio dosadašnju surdnju s načelnikom Josipom Seučekom te mu unaprijed čestitao na još jednom mandatu kao načelniku Općine Udbina.

Nakon završetka sastanka članovi i kandidati nastavili su komunikaciju u neformalnom razgovoru.

Leave a Comment