Type to search

Politika

Priopćenje Zajednice utemeljitelji HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Ličko-senjske županije

Share

Utemeljitelji HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ jedna su od najaktivnijih zajednica unutar HDZ-a na području Ličko-senjske županije. Čvrsto stojimo iza vodstva HDZ-a i predsjednika Andreja Plenkovića, te predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je naša kandidatkinja za drugi mandat predsjednice Republike Hrvatske.
Kao ljudi koji su uz predsjednika Tuđmana stvarali Hrvatsku državu svjesni smo da pojedini pouzdanici drugih predsjedničkih kandidata koriste poluge koje su za sobom ostavili u stranci da oslabe predsjedničine rezultate i da su našli saveznike u onima koji su shvatili da u HDZ-u Andreja Plenkovića više neće dobivati lukruativne sinekure.
Utemeljitelji HDZ-a spadaju u one članove stranke koji ništa ne traže i koji svoje zadovoljstvo nalaze u davanju za Hrvatsku.
Oni koji pokušavaju umanjiti ugled utemeljitelja HDZ-a pripadaju nama različitim svjetovima, pa nije ni čudno da naš utjecaj, trud i rad pokušavaju diskreditirati putem naručenih tekstova. Ujedno napominjemo da se interesnim skupinama pod okriljem i imenom HDZ-a nezaustavljivo bliži kraj, što nas veseli jer su se ti isti „neimenovani“ pojedinci kroz vrijeme sami prokazali.
Prepoznatljivi su rukopisi onih koji su ne tako davno instrumentalizirali sve zajednice unutar stranke, tjerali ih u autobuse, iznuđivali i davali ostavke, naređivali članovima stranke da se predaju članske iskaznice stranke kako bi s njima ucjenjivali središnjicu HDZ-a i predsjednika Plenkovića. Ta su vremena prošla! Oni koji su to radili još nisu u potpunom raspadu, ali nisu ni daleko od toga, kao ni njihovi pomagači koje su ostavili u stranci kao svoje „spavače“. Takvi pojedinci ne umanjuju naš značaj nego nam podižu relevantnost. Kad bi nas takvi hvalili to bi uistinu bio problem.
Uz sve navedeno na prvi dan prikupljanja potpisa za predsjednicu Republike Hrvatske napominjemo da smo kao utemeljitelji HDZ-a od jutarnjih sati angažirani na prikupljanju potpisa za našu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, te smo iznimno zadovoljni odazivom i potporom naših sugrađana na čemu im se od srca zahvaljujemo.

Snaga zajedništva je snaga HDZ-a.

Zajednica utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Ličko-senjske županije

Leave a Comment