Type to search

Politika

Okupimo se na politici dr. Franje Tuđmana, a ne na Milanovićevoj podjeli Hrvatske! Do pobjede!

Share

Pobjeda, pobjeda! – neprestano se skandiralo na veličanstvenom skupu u Novom Jelkovcu u Sesvetama, zagrebačkoj gradskoj četvrti s oko 90.000 stanovnika. Kolinda Grabar-Kitarović, često prekidana ovacijama i pljeskom, pozvala je birače da u nedjelju daju glas za program hrvatskog zajedništva. Andrej Plenković poručio je da predsjednica RH štiti hrvatske nacionalne interese, cijeni žrtvu hrvatskih branitelja i poštuje prvog hrvatskog predsjednika dr. Tuđmana.

Pobjednička 2020.

Čestitam vam pobjedničku 2020. godinu, godinu boljeg života! – istaknula je sadašnja i buduća predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon što je izložila svoj program te naglasila da je uvijek branila jedinstvo i dostojanstvo Hrvatske te dobar život njezinih ljudi, kao i prava iseljene Hrvatske, a posebno Hrvata u BiH.

Okupljeni kao 90ih

Napomenula je i da je tijekom svog predsjedničkog mandata, u odnosu na prethodnike, uštedjela 15 milijuna kuna.

– Moj ured je bila cijela Hrvatska, a bit će i dalje! Okupimo se kao i 1990. i kao što na nas je okupljao prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, a ne na Milanovićevoj podjeli Hrvatske.

Zahvalila je HDZ-u i svim ostalim strankama na podršci i povjerenju te svim glasačima, a najviše svojoj obitelji, roditeljima i suprugu Jakovu koji su tijekom kampanje morali trpjeti svakojake objede.

Jednostavan izbor

Predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković još je jednom snažno podržao našu kandidatkinju i kazao da su svi okupljeni ponosni na Kolindu Grabar-Kitarović jer je dokazala da štiti hrvatske nacionalne interese, cijeni žrtvu hrvatskih branitelja i poštuje prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana.

– Izbor u nedjelju je jednostavan. Kolinda Grabar-Kitarović protiv sebe ima lošeg kandidata, koji dijeli Hrvatsku i čiji su gospodarski „rezultati“ legitimitet da nikada više ne bude izabran!

Hrvatska demokratska zajednica

Leave a Comment