Type to search

Gradovi Novalja Politika

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i državni tajnik Stipe Mamić u radnom posjetu Novalji

Share

Jučer su u radnom posjetu gradu Novalji bili ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Stipe Mamić kako bi dali podršku kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Novalje Ivanu Dabi Đonu i kandidatu za župana Ličko-senjske županije Ernestu Petryju.
Po dolasku u Novalju ministar Fuchs susreo se s ravnateljem OŠ A.G. Matoša Aleksijem Škuncom i predsjednikom GO HDZ-a Novalja i kandidatom za gradonačelnika Grada Novalje Ivanom Dabom Đonom koji su ga upoznali s projektom dogradnje škole kako bi se stekli uvjeti za rad u jednoj smjeni. Vrijednost radova procijenjena je na oko 30 milijuna kuna, a projekt je još započet davne 2012. godine.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Novalje Ivan Dabo Đono izrazio je zadovoljstvo dolaskom ministra Fuchsa i državnog tajnika Stipe Mamića.
“Neizmjerno sam zadovoljan i sretan što će se napokon nastaviti projekt dogradnje škole započet 2012. godine kojim će škola dobiti 8 klasičnih učionica, kabinet informatike i prostor za produženi boravak učenika na zadovoljstvo svih učenika, njihovih roditelja te djelatnika škole.
Hvala ministru znanosti i obrazovanja Radovanu Fuchsu i Vladi RH koji će početkom 2022. godine osigurati sredstva za dogradnju škole.
Također, veliko hvala ministru Fuchsu na potpori koju mi daje kao kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Novalje” – rekao je Ivan Dabo Đono.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izrazio je zadovoljstvo s vizijom razvoja školstva u Novalji koju mu je predstavio kandidat za gradonačelnika Ivan Dabo Đono, te istaknuo kako su osigurani reformski paketi za njenu realizaciju.

“Početak ovog izuzetno značajnog projekta za Novalju, prelazak škole na jednosmjensku nastavu, dogradnja jednog školskog krila te potrebno opremanje, očekuje se uskoro nakon izbora.
Uvjeren sam u pobjedu iskusnog gradonačelnika Ivana Dabe Đona uz svekoliku osobnu podršku, ali i kao ministra znanosti i obrazovanja.
Također, dajem punu podršku kandidatu HDZ-a za župana Ličko-senjske župnije Ernestu Petryju te sam uvjeren da ćemo u budućnosti imati odličnu suradnju” – rekao je ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Leave a Comment