Type to search

Gospić Politika

Kandidati HDZ-a Petry i Stilinović u posjetu i obilasku naselja Žabica

Share

Jučer u poslijepodnevnim satima u radnom posjetu prigradskom naselju Žabica bili su kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, kandidat za gradonačelnika Grada Gospića Mario Stilinović te kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić uz pratnju predsjednika Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Ličko-senjske županije Paju Brkljačića i nekolicine članova izbornog stožera predvođenih Josom Živkovićem – Batom, predsjednikom Temeljnog ogranka HDZ-a Gospić.

Uz članice i članove stranke kao i vjerne simpatizere, kandidate je u ime domaćima dočekao Krešimir Ban s pozdravnim riječima zahvale i dobrodošlice.

Na radnom sastanku održanom u prostoru mjesnog odbora Žabica uz poštivanje epidemioloških mjera, nazočnima se obratio kandidat za gradonačelnika Grada Gospića, naglasivši sve prednosti Izbornog programa HDZ-a. Posebno je naglasio potrebu redovitog održavanja i razvoja komunalne infrastrukture s naglaskom popravka ceste i dva mosta u naselju Žabica.

„Došli smo večeras predstaviti programe, čuti vaše probleme i otvoreno porazgovarati. Stajat ćemo vam na usluzi i vjerujte mi kako nam vaše povjerenje ulijeva sigurnost, ali i velika nam je obveza!“ – zaključio je Stilinović.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić, obratila se nazočnima pozdravnim riječima istaknuvši pri tome obvezu izvršavanja svih danih obećanja. Svjesna velike odgovornosti i brojnih izazova, smatra da je istima upravo sada važno pristupiti.

Kandidat za župana Ličko-senjske županije, Ernest Petry u svom je obraćanju istaknuo:
„Kontinuirani i ubrzani razvoj gospodarstva, stvaranje preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, briga za maloga čovjeka, u središtu su mog programa. Svjestan sam trenutne situacije, ali vam ujedno jamčim da ću sa svojim suradnicima otvoriti vrata županije investitorima.
Ističem kako ću podržati projekte lokalnih samouprava, ali svakako i brojne kapitalne i strateške investicijske projekte koji će se realizirati u suradnji s Vladom RH.“

Leave a Comment