Type to search

Politika Senj

Jurica Tomljanović predstavlja program HDZ-a, HBS-a i HSS-a za lokalne izbore u Senju

Share

U prethodnim mandatima Hrvatske demokratske zajednice u Gradu Senju realizirali smo brojne komunalne, obrazovne, kulturne i turističke projekte. Završili smo kanalizaciju naselja Trbušnjak, uskoro će biti završena kanalizacija naselja Mundaričevac, izgradili smo reciklažno dvorište u Senju, sanirali odlagalište otpada u Svetom Jurju, uredili plažu i šetnicu Škver do 1. drage, ulagali smo u uređenje brojnih ulica, trgova i zelenih površina od kojih je važno izdvojiti Spomenik braniteljima, Pavlinski trg, dio Ulice Potok, Trg u Svetom Jurju.

Dodatno smo razvijali usluge zdravstva i pomagali županijskim institucijama. Sufinancirali smo uređenje parkirališnog prostora ispred Doma zdravlja Senj i u potpunosti financirali specijalizaciju pedijatrice, koja uskoro počinje s radom u Senju.
Rekonstruirali smo stari i dogradili Dječji vrtić „Travica“, u vrtiću je zaposlena logopedica, uređen je okoliš i dječje igralište, a započeto je i s uređenjem vrtićke sportske dvorane. Pomagali smo roditeljima školaraca kupnjom dodatnih obrazovnih materijala, sufinanciranjem školske marende za socijalno ugrožene, sufinancirali smo produženi boravak u osnovnoj školi.

Pomagali smo poljoprivrednicima, starim i nemoćnima, umirovljenicima, stipendirali učenike i studente, financirali rad udruga i sportskih klubova… sve s ciljem unapređenja standarda življenja građana Grada Senja. Pokazali smo da znamo i možemo, a sa brojnim novim projektima i u slijedećem mandatu želimo nastaviti razvijati senjsko područje.
Izradili smo program na čvrstim temeljima ostvarivih ciljeva, realan, ali bogat i temeljit.

Program za novo mandatno razdoblje usmjeren je na sve stanovnike grada Senja, djecu i mlade, gospodarstvenike, poduzetnike i poljoprivrednike, nezaposlene i socijalno ugrožene, ranjive skupine invalide i branitelje te starije osobe i umirovljenike. Stvoriti ćemo grad po mjeri svakog građana. Uvažavajući jednostavan, miran i ugodan život sviju nas.

Pozivamo vas da izađete na izbore u nedjelju 16. svibnja i izaberete Juricu Tomljanovića za gradonačelnika Grada Senja i koalicijski listu HDZ-a, HBS-a i HSS-a za Gradsko vijeće Grada Senja.

GO HDZ Senj

 

Leave a Comment