Type to search

Otočac Politika

Jasna poruka Kustića i Petryja: Promjene u vodstvu Grada Otočca i Ličko-senjske županije su poželjne i neizbježne

Share

Jučer u kasnim poslijepodnevnim satima u Otočcu je pod predsjedanjem Marijana Kustića, predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i Ernesta Petryja, tajnika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i kandidata za župana Ličko-senjske županije održan radni sastanak na kojemu su nazočili svi članovi Gradske organizacije HDZ-a Otočca i predsjednici svih Temeljnih organizacija HDZ-a s područja grada Otočca.
Na sastanku su analizirani izborni rezultati, a kao zaključak održanog sastanka je da su promjene u vodstvu Grada Otočca i Ličko-senjske županije poželjne i neizbježne, a ujedno je usuglašeno da će HDZ Grada Otočca dodatno motivirati članstvo kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi. Na sastanku je nazočila i kandidatkinja za zamjenicu župana Ličko-senjske županije, Jasna Orešković Brkljačić.

Zahvala Općinskoj organizaciji HDZ-a Općine Lovinac

Nakon sastanka u Otočcu Ernest Petry, tajnik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i kandidat za župana Ličko-senjske županije u pratnji Ivice Radoševića, voditelja Izbornog stožera HDZ-a Ličko-senjske županije održao je radni sastanak s članovima Općinske organizacije HDZ-a Općine Lovinac.
Uvodnu pozdravnu riječ je imao Ivan Miletić, predsjednik OO HDZ Lovinac koji je na provedenim izborima potvrdio novi četverogodišnji mandat načelnika Općine Lovinac.

Nakon Miletića nazočnima se obratio Petry, koji je čestitao načelniku Miletiću na pobjedi na provedenim izborima te je zahvalio svim članicama, članovima i simpatizerima HDZ-a kao i žiteljima Lovinca i Svetog Roka što su ga prepoznali kao dobrog kandidata za župana Ličko-senjske županije.
Zaključak sa sastanka je da će se članstvo stranke dodatno potruditi kako bi Ernest Petry u drugom krugu izbora bio izabran za župana Ličko-senjske županije.

Leave a Comment