Type to search

Politika

Izbori nisu natjecanje u vrijeđanju i laganju, u izborima je važno tko ima bolji tim i program te tko može pokrenuti pozitivne promjene u Ličko-senjskoj županiji

Share

Nakon još jednog u nizu očajničkih napada na Ernesta Petryja kao HDZ-ovog kandidata za župana, protukandidat je novom salvom uvreda i prozivanja pokazao kako u ovoj političkoj utakmici ne bira sredstva te kako ga ne zanimaju građani naše županije, već mu je jedini cilj stvoriti konflikt i raspravu o temama koje nemaju nikakvog utjecaja na popravljanje životnih uvjeta naših sugrađana.
Ovime isti samo nastavlja ono što je radio proteklih 20 godina – sustavno zapostavlja interese i dobrobit građana Ličko-senjske županije.

Ponavljamo, g. Milinović u nedostatku programa i projekata te svjestan izbornog poraza koji mu slijedi svu svoju energiju, umjesto na komunikaciju s biračima, usmjerava na stvaranje medijske predstave i neviđenog političkog cirkusa čega ne namjeravamo biti dio. Ovo nije borba dvaju pojedinaca i njihovog ega. Ovo je politička utakmica programa, ljudi, timova, znanja i vizije razvoja Ličko-senjske županije. I u toj utakmici g. Milinović nema što ponuditi.
Uz navedeno, posljednjih dana svjedočimo nizu iznesenih laži, kleveta i ničim izazvanih napada na Ernesta Petryja, njegovu obitelj i pokojnog oca od strane g. Milinovića te na takav način komunikacije koji neće donijeti ništa dobrog za život naših sugrađana ne želimo pristati.

Ako mislite da nije tako, pitamo vas ovim putem – možete li se sjetiti ijednog konkretnog projekta koji je g. Milinović u proteklih 10 dana prezentirao svojim sugrađanima, a kojim pokazuje na koji način bi u narednom mandatu doprinio razvoju infrastrukture, demografske slike, gospodarstva, potaknuo programe za mlade, umirovljenike, osigurao dostojanstven život našim braniteljima, malim obrtnicima, potaknuo razvoj OPG-ova?

Naš i njegov program, naše i njegovo političko djelovanje nemaju dodirnih točaka. Sučeljavanje o čemu? O 20 godina katastrofalnih rezultata vladavine g. Milinovića Ličko-senjskom županijom? O korupciji kojom je u 20 godina proždirao našu županiju za vlastite interese i dobrobit, o zloporabi županijskih institucija, o zastrašivanju i sustavnom blaćenju političkih protivnika, o interesnoj kliki koja se oko g. Milinovića okupila i ne dozvoljava razvoj naše županije?

Od početka kampanje HDZ i Ernest Petry sav fokus stavili su na pozitivnu kampanju kojoj je u fokusu program, razvoj kvalitetnih projekata i plan reformiranja Županije koja je na usluzi građanima. Svakodnevno smo u komunikaciji s građanima diljem županije, razgovaramo o konkretnim problemima s kojima se oni suočavaju, a koji su rezultat 20-godišnje vladavine aktualnog župana. I tako ćemo nastaviti – dostojanstveno, pomirljivo i pozitivno – raditi u interesu svih stanovnika naše Županije, s obje strane Velebita. I građani će to znati prepoznati kada izađu na izbore 30. svibnja i izaberu promjenu koja je toliko potrebna našem kraju. Ovo je izbor za to kakvu županiju želimo – za županiju koja poštuje svakoga, u kojoj svatko ima jednake prilike i mogućnosti, te za županiju u kojoj nema podjela!

Izborni stožer HDZ-a Ličko-senjske županije

Leave a Comment