Type to search

Otočac Politika

HDZ Otočac održao konstituirajuću sjednicu

Share

„Unutarstranački izbori su iza nas i sada se svi zajedno moramo okupiti i raditi na jačanju stranke te na ponovnom okupljanju svih naših članova, – istaknuo je Predsjednik za Grad Otočac g. Kristijan Bakarić.“

U subotu, 4. prosinca 2021. godine održana je prva konstituirajuća sjednica Gradskog odbora HDZ-a Otočac. Sjednica je održana elektronskim putem radi trenutne situacije pandemije virusa Covid 19. Ovim je i formalno konstituiran Gradski odbor HDZ-a Otočac. Podsjećamo da su na neposrednim izborima 17. listopada 2021. godine izabrani: za predsjednika GO HDZ-a g. Kristijan Bakarić, a za potpredsjednike: Edy Sladović, Ana-Marija Cvitković i Nada Rogić.
Na izborima 12. studenog 2021. godine u Gradski odbor HDZ-a za Grad Otočac izabrani su: Domagoj Matasić, Renata Hodak, Dražen Atalić, Dane Jugović, Željko Malčić , Igor Burić, Milan Gomerčić, Jadranka Jerković Stojanović, Ivana Krpan Perković, Ivica Stanišić, Ivica Sušić, Zvonko Burić, Ivana Cvitković, Milan Kajfeš, Vlatka Ostović, Ivica Hudorović, Danijel Jurković, Ivica Orešković, Branislav Šutić, Mijo Valinčić i Vlatka Ružić.

Unutarstranački izbori su iza nas i sada se svi zajedno moramo okupiti i raditi na jačanju stranke te na ponovnom okupljanju svih naših članova – rekao je Predsjednik HDZ-a, g. Kristijan Bakarić, i dodao, u narednom vremenu revidirati će se popis članova s područja Grada Otočca, da se više ne bi dogodile situacije kao na ovim izborima, da dugogodišnji članovi i utemeljitelji stranke nisu na popisu birača. Još predstoji izbor Tajnika i Rizničara te operativnih stranačkih odbora koji će biti temelj daljnjeg djelovanja stranke i donošenja političkih odluka.
Obavještavaju se članovi stranke i oni koji se žele aktivno uključiti u rad stranke da će se od siječnja 2022. godine moći osobno javiti u ured stranke na adresi Bartola Kašića 3. svake srijede od 17:00 do 19:00 sati, a po potrebi može se zakazati i zaseban termin, a sve upite, prijedloge i pitanja možete uputiti i na e mail adresu GO HDZ Otočac hdz.otocac.go@gmail.com .

Predsjedništvo GO HDZ Otočac

Leave a Comment