Type to search

Događanja Gospić Politika

HDZ Gospića predvođen kandidatima Petryjem i Stilinovićem završio izbornu kampanju paljenjem svijeća ispred biste Dr. Franji Tuđmanu

Share

Izaslanstvo HDZ-a grada Gospića predvođeno kandidatom za župana Ličko-senjske županije Ernestom Petryjem i kandidatom za gradonačelnika Grada Gospića Marijem Stilinovićem, zapalili su večeras svijeće ispred biste prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franje Tuđmana, označivši tako završetak službene kampanje za drugi krug lokalnih izbora.
Potom su se uputili u KIC Gospić gdje su održali radni sastanak s proširenim izbornim stožerom HDZ-a grada Gospića. Kandidati su se zahvalili svim volonterima na nesebičnoj podršci, predanom radu i ustrajnosti tijekom kampanje te su najavili velebnu pobjedu u nedjelju. Također su s velikim ponosom istaknuli podrške visokih državnih dužnosnika i branitelja koji su posjetili Gospić i Ličko-senjsku županiju tijekom izborne kampanje.
S vjerom u veliku pobjedu Hrvatske demokratske zajednice i njezinih kandidata u nedjelju 30. svibnja na Dan državnosti RH, pozvali su sve žitelje Ličko-senjske županije da izađu u što većem broju na izbore 30. svibnja i izaberu prosperitetnu županiju, bez podjela, ucjena i pritisaka, županiju u kojoj će svaki stanovnik imati dostojanstven život.

Leave a Comment