Type to search

Politika

ERNEST PETRY U BRINJU S KOALICIJSKIM PARTNEROM ZLATKOM FUMIĆEM

Share

Nakon održanog radnog sastanka sa senjskim izbornim stožerom, kandidat za župana Ernest Petry u pratnji članova užega stožera, zaputio se u Općinu Brinje gdje ih je dočekao načelnik općine Zlatko Fumić i predsjednica OO Brinje HDZ-a Marija Vranić.
I ovoga su puta u uvodnome dijelu bezrezervnu podršku Petryju pružili saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević i državni tajnik Sanjin Rukavina, istaknuvši važnost i prepoznatljivost budućeg župana kao jamca ravnomjernog razvoja svih gradova i općina s područja županije.
Načelnik općine Zlatko Fumić pozdravio je nazočne i zahvalio Petryju na dolasku, iskazavši zahvalnost za dosadašnju uspješnu suradnju i podršku u smislu svih dosadašnjih programa i aktivnosti koje je provodio.
„Stabilan sam koalicijski partner s HDZ-om i dajem bezrezervnu podršku Ernestu Petryju . Zajedničkim ćemo snagama raditi na boljitku i prosperitetu našega kraja. Samo stabilnom političkom garniturom na području županije možemo održati vertikalu s Vladom RH koja je bezbroj puta pomogla Općini Brinje,“ – naglasio je načelnik Fumić.
U svom obraćanju Ernest Petry je zahvalio načelniku Fumiću na podršci i suradnji. Predstavio je osnove svojega programa i budućega djelovanja.
„Kontinuirani i udarni razvoj gospodarstva, otvaranje radnih mjesta, briga za maloga čovjeka , u središtu su mog političkog programa. Svjestan sam trenutne situacije , ali vam jamčim da ću sa svojim suradnicima otvoriti vrata ove županije da ona ne bude samo neka „obična županija za koju se traži karta više“, već prepoznatljiva i razvojna. Zaustavit ću lošu demografsku sliku i iseljavanje iz Like s naglaskom na mlade ljude i deficitarna zanimanja. Neću se baviti kandidatom kojemu matematika ne ide baš najbolje, ali poručujem iz Brinja kako ćemo snagom s obje strane Velebita okrenuti novu stranicu , u bolju budućnost.“ – istaknuo je Petry.

Leave a Comment