Type to search

Otočac Politika

Branislav Šutić Milinoviću: ostavi se Otočca i Otočana, sve si odveo što si mogao iz našeg grada!

Share

Uredništvo portala Indirektno zaprimilo je priopćenje dr.sc. Branislava Šutića koje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani g. Milinoviću, predsjedniče stranke LIPO,

iako je krajnje nepristojno, neću ti persirati jer se poštovanje zaslužuje, što u tvom primjeru nije slučaj.

Za nekog tko se prezentira kao neustrašivi mišićavko koji bi bos išao na Velebit, poprilično si “hrabar” opet napadajući ženu, ovaj put Vlatku Ružić ( koja te se kako ti je napisala ne boji te ti zadnji put kad si je napao poručila da slobodno nastaviš pisati što želiš ali da se više na tvoju komunikaciju ispod svake razine neće spuštati).

Spominješ da ja vodim lički HDZ i da štetim svojoj stranci (a ti si naš politički protivnik kojem bi to bilo dobro), ali pošto su tvoje zamjene teza već poznate javnosti teško je to komentirati osim što ti mogu poručiti da se ostaviš HDZ-a i naše politike i da se baviš eksperimentalnim pokretom (LIPO); također, ako netko šteti Lici i sramoti Liku u zadnje vrijeme to si upravo ti. Otkako nisi predsjednik HDZ-a pogubio si se, vrijeđaš ljude, svađaš se sa svima, sramotiš Liku svojim načinom i stilom koji je zastario i koji je prošlost.

Godinama iza leđa o meni stvaraš negativnu percepciju bez argumenta a sada si se konačno i potpisao i to je vrlo LIPO.

Kada su u pitanju poruke kojima mi prijetiš slobodno ih objavi ma kakve one bile. Nećeš ostati bez odgovora, dovoljno si ti o meni pričao pa je vrijeme da ja progovorim i počnem pisati o tebi da te ljudi upoznaju u pravom svjetlu a ne u lažnom pod kakvim se godinama predstavljaš. Pritom ja to neću učiniti na udbaško-komunistički način koji ti je toliko drag.

Svatko tko je pametan ili bar malo uključen u politička zbivanja razumije zašto si navalio na mene. Otočcu i Otočanima si toliko nepravde i lošega napravio, sve što si mogao si odveo kao što ti je na svom predizbornom plakatu prije četiri godine i napisao tvoj sadašnji “prijatelj” i stranačka uzdanica g. gradonačelnik Kostelac.

Ovog puta ću s tobom ući u političku utakmicu i doživjet ćeš politički poraz i to će biti dobro i za Otočac ali i za cijelu Ličko-senjsku županiju.

Predsjednik GO HDZ Otočac Branislav Šutić “

( A.P.)

Izvor: http://indirektno.com/branislav-sutic-milinovicu-ostavi-se-otocca-i-otocana-sve-si-odveo-sto-si-mogao-iz-naseg-grada/

 

Leave a Comment