Type to search

Otočac

Izaslanstvo GO HDZ Otočac zapalilo svijeće u spomen na preminule sugrađanke i sugrađane

Share

“Sjećanjem crpimo snagu za budućnost, pogotovo u ovim novim izazovnim vremenima.”

Uoči blagdana Svih svetih izaslanstvo Gradske organizacije HDZ Otočac zapalilo je svijeće kod spomenika Hrvatskim braniteljima u Gradskom parku Otočac i na Gradskom groblju u spomen na preminule sugrađanke i sugrađane.
Predsjednik GO HDZ-a g. Kristijan Bakarić tom prigodom je naglasio: „ Blagdan Svi Sveti i Dan mrtvih su dani kada se prisjećamo svojih preminulih, dragih nam osoba, roditelja, djedova i baka, osoba koje su nas oblikovale kroz život, učitelja i profesora, a isto tako preminulih članova i utemeljitelja HDZ-a a osobito g. Dražena Bobinca, utemeljitelja i osnivača stranke HDZ-a Like, Gacke i Krbave, i prvog gradonačelnika Grada Otočca, koji su tada svojim idejama dali obol današnjoj domovini.
Prisjećamo se i naših neustrašivih heroja – hrvatskih branitelja i policajaca koji su položili svoj život vjerujući u ideju slobodne domovine Republike Hrvatske. Na ovaj dan, ne samo da im odajemo počast, već prisjetivši se njih, iz tih sjećanja crpimo snagu za budućnost, pogotovo u ovim novim izazovnim vremenima.
Neka im je vječna slava i hvala!“

GO HDZ Otočac
Otočac, 31.10.2021.godine

Leave a Comment