Type to search

Novalja

U Novalji potpisan važan Ugovor za aktivnosti Lučke uprave

Share

Kako je i bilo najavljeno danas je potpisan Ugovor o javnoj nabavi za postavljanje pontona u luci Novalja. Potpisnici su bili v.d. ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas i direktor tvrtke „Marinetek Adriatic“ d.o.o.iz Šibenika Boris Mikšić. Svečanom potpisivanju Ugovora nazočio je i predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Novalja Aleksij Škunca.

Ovo je svakako najava novih projekata i aktivnosti vezanu uz Lučku upravu Novalja na priobalnoj infrastrukturi. Predmet ovog ugovora je izvođenje radova postavljanja pontona u luci Novalja, pri čemu bi se radovi  temeljem ugovora izvodili u dvije faze. Prva faza u vrijednosti 4.378.314,50 kn s PDV-om te druga faza 2.870.530,05 kn s PDV-om. Ukupna vrijednost radova koje naručitelj sklapa s ponuditeljem iznosi 7.248.844,55 kn s PDV-om. Postavljanje pontona u luci Novalja prvi je korak u rješavanju problema nedostatka komunalnih vezova za potrebe njihovih korisnika u Novalji.

Prigodom porpisivanja Ugovora v.d. ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas istaknuo je sverdnu pomoć koju u svim segmentima njihova poslovnja ukazuje resorno Ministarstvo na čelu s ministrom Olegom Butkovićem,  župan ličko-senjski Ernest Petry i predsjednik Županijske skupštine Marijan Kustić.

L. O.

Leave a Comment