Type to search

Gospić Politika

JOSO ŽIVKOVIĆ, ODVAŽNO DO POBJEDE U GOSPIĆKOM HDZ-u

Share

Slijedom priprema za unutarstranačke izbore u Hrvatskoj demokratskoj zajednici kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini, članstvo HDZ-a grada Gospića iznjedrilo je kandidata za predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a grada Gospića u imenu Jose Živkovića.
Joso Živković je poznati građanin našega grada, voditelj službe civilne zaštite, član je HDZ-a od 1990. godine, ima status utemeljitelja stranke, dragovoljac je Domovinskog rata, član Odbora domovinske sigurnosti HDZ-a kao i aktivan član niza volonterskih udruga.
Zanimljivo je i radno u Živkovićevu stožeru koji okuplja različite ljude; mlade entuzijaste i one malo starije, iskusnije koji su svojim aktivnim političkim i profesionalnim životima poznati našim sugrađanima i stranačkim pripadnicima.
Živkovićev je cilj jasan, na tragu političkog djelovanja predsjednika stranke Andreja Plenkovića, želi jasnu, vjerodostojnu i odvažnu političku djelatnost koja će homogenizirati stranku i sa stepenice Temeljnog ogranka odvažno krenuti u pobjedu.


U najjačem, Živkovićevu timu, okupljen je impozantan broj iz redova članstva HDZ-a Gospića, a među njima su: Mario Stilinović – Povjerenik TO HDZ-a Gospić i voditelj uprave Hrvatskih šuma Gospić, Ivica Radošević – Povjerenik HDZ-a za grad Gospić i ravnatelj gospićke osnovne škole, Pajo Brkljačić, jedan od ratnih zapovjednika obrane Gospića i predsjednik Kluba 118. Brigade ZNG-a, Luka Matijević, ravnatelj ŽUC-a LSŽ, Anita Pocrnić Radošević, predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ernest Petry, direktor Elektrolike Gospić, Anela Serdar Pašalić, profesorica i gradska vijećnica, dr. Marija Vrkljan Ilijevska, dr. Mirjana Pećina, poduzetnik Mario Brkljačić – Mačkilj, poduzetnik Mile Uremović – Faza, poduzetnik Robert Čačić – Cesarica, Milan Radošević – predsjednik Zajednice sportova LSŽ, Miroslav Petry – prvi predsjednik gospićkog HDZ-a, Josip Brozičević, Milan Ostović, Ivica Uzelac, Joso Vrkljan, Davor Ljevar te mnogobrojni drugi članovi stranke.
Velika i posebna potpora upućena je i od Gradske organizacije MHDZ-a Gospića, mnogobrojnih utemeljitelja s područja grada Gospića, branitelja i dragovoljaca iz Domovinskog rata, uglednih građanki i građana koji su svojim djelovanjima ostavili neizbrisiv trag kako u gradu tako i u stranci.
U stožeru vlada radna atmosfera i pobjednički duh i na tragu spomenutoga uvjereni su u Živkovićevu pobjedu za predsjednika TO HDZ-a grada Gospića.
Živković napominje da će aktivnim i predanim djelovanjem doprinijeti stabilizaciji HDZ-a u gradu Gospiću kao i u pripremama za nadolazeće izbore.

Izborni stožer Jose Živkovića

Leave a Comment