Type to search

Događanja Senj

Završen turnir 23. Zimske malonogometne lige Senj 2020. godine

Share

Ovog vikenda u prepunoj senjskoj dvorani Robert Barbić Beli održan je finalni dan 23. Zimske malonogometne lige Senj, malonogometnog turnira u uzrastima početnika, mlađih pionira, pionira i veterana. Turnir je održan u organizaciji Grada Senja, Turističke zajednice Grada Senja i Gradskog komunalnog društva Senj d.o.o.

U konkurenciji početnika 1. mjesto osvojila je ekipa „Prvi gol“ iz Rijeke, 2. mjesto osvojila je ekipa „Naprijed“ i 3. mjesto je osvojila ekipa „Vinodola“. Kao najbolji igrač i najbolji strijelac slavio je Neo Žakula, kao najbolji vratar pokazao se Edi Božić, oba iz ekipe „Prvi gol“ iz Rijeke.

U konkurenciji mlađih pionira 1. mjesto osvojila je ekipa „Nehaj 2008“ iz Senja, 2. mjesto osvojila je ekipa „Prvi gol“ i 3. mjesto je osvojila ekipa „Pomorca“. Kao najbolji igrač slavio je Matija Podnar iz ekipe „Nehaj 2008“, kao najbolji strijelac slavio je Valdi Vozila iz ekipe „Prvi gol“, a kao najbolji vratar pokazao se Josip Krmpotić iz ekipe „Nehaj 2008“.

U konkurenciji pionira 1. mjesto osvojila je ekipa „Aco Boys“ iz Otočca, 2. mjesto osvojila je ekipa „Vinodol“ i 3. mjesto je osvojila ekipa „Jedinstvo“. Kao najbolji igrač slavio je Adam Cvitković iz ekipe „Vinodol“, kao najbolji strijelac slavio je Duje Tomljanović iz ekipe „Vinodol“, a kao najbolji vratar pokazao se Anđelo Kostelac iz ekipe „Aco Boys“.

U veteranskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je ekipa „Mesnica Svetić Bistro Tomas“ iz Novog Vinodolskog, 2. mjesto osvojila je ekipa „Cimpa rampa“ iz Senja i 3. mjesto je osvojila ekipa „Via Stari grad“ iz Senja. Kao najbolji igrač slavio je Božidar Šmit iz ekipe „Mesnica Svetić Bistro Tomas“, kao najbolji strijelac slavio je Giergi Lekaj, a kao najbolji vratar pokazao se Mladen Čučić iz ekipe „Mesnica Svetić Bistro Tomas“.

Sva četiri finala bila su puna neizvjesnosti tako da su pobjednike u sva četiri ogleda odlučili kazneni udarci.

Pehare najboljim igračima uručili su gradonačelnik Grada Senja gospodin Sanjin Rukavina i predsjednik gradskog vijeća Grada Senja gospodin Željko Tomljanović.

Hrvatski nogometni savez je za mlađe uzraste kao nagradu za osvojena sva prva mjesta, osim pehara i medalja osigurao i 5 nogometnih lopti.

Podsjećamo, turnir u seniorskoj konkurenciji, čija se finalna utakmica ranije odigrala, osvojila je ekipa „Via Stari Grad“ iz Senja.

Prema riječima voditelja Lige Nikole Čupića, prof., Zimska malonogometna liga Senj, dokazala je kako se senjski mali nogomet pokazao kao vrhunski sportski događaj.

Grad Senj

Leave a Comment