Type to search

Događanja Gradovi Otočac

U Otočcu su danas brojni srednjoškolci mogli saznati sve što ih zanima o policijskom pozivu

Share

Mladi Grada Otočca su danas od 10,30 do 12,30 sati u Otočcu, u Sportskoj dvorani srednje škole mogli saznati sve o policijskom zanimanju na Danu otvorenih vrata Policijske uprave ličko-senjske.

U sportskoj dvorani bio je postavljen poligon za provjeru tjelesnih i motoričkih sposobnosti gdje su zainteresirani mogli isprobati postavljeni poligon i  provjeriti svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u policijsku školu.

Interventna jedinica policije prikazala im je, kao i uvijek, dinamičnu vježbu, i to kako pravilno uporabiti i rukovati vatrenim oružjem, primijeniti policijske ovlasti i tehnike borilačkih vještina.

Na edukativnim postavima, građani su se mogli upoznati sa svim rodovima policije i opremom i tehnikom koju koriste, a policijski službenici kriminalističke policije prezentirali su okupljenima obavljanje očevida, te metode otkrivanja i izuzimanja različitih otisaka i tragova.

Sljedeći Dan otvorenih vrata održat će se u petak, 12. svibnja u Gospiću u Gradskoj sportskoj dvorani. Zainteresirani će od 10,00 sati moći razgledati policijsku opremu i vozila, kao i pogledati vježbe koje će za njih pripremiti policijski službenici.
 
Dođite i saznajte sve što vas zanima o policijskom pozivu!

Leave a Comment