Type to search

Događanja Drugi mediji Gospić Gospodarstvo Gradovi News Novalja Otočac Politika Senj Zanimljivosti

Priopćenje za javnost Načelnika općine Lovinac

Share

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Lovinac, 16. veljače 2022.

Potaknuti člankom koji je objavljen na portalu Nacional 15. veljače u kojem se navodi kako otvaranje novih radnih mjesta u HEP-ovom Call centru u Lovincu služi za zapošljavanje kadrova koji su zadužili HDZ u lanjskoj kampanji za lokalne izbore i člancima na drugim internetskim portalima, obraćamo se slijedećim priopćenjem.
Žalosni smo da dolazi do ovakvih negativnih vijesti i prepucavanja na račun otvaranja novih radnih mjesta u našoj općini.

Svako radno mjesto za našu općinu je od velike važnosti, a da ne govorimo o tome koliko nam znači otvaranje dvanaest radnih mjesta u našoj općini, koliko nam to znači za gospodarski i demografski oporavak, koliko obitelji će dobiti priliku za boljim sutra. Općina Lovinac je simbol ratnih stradanja u Ličko- senjskoj županiji, kao što je Vukovar simbol stradanja Republike Hrvatske.
Dvanaest radnih mjesta koje HEP otvara u Lovincu nije nikakvo zbrinjavanje HDZ-ovaca već mogućnost zapošljavanja ljudi koji ovdje žive.
Zadovoljni smo s trenutnom politikom Ličko-senjske županije, Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske elektroprivrede zbog činjenice da se s ovakvim projektom radi na revitalizaciji gospodarski ugroženih sredina. Zahvalni smo na otvaranju novih radnih mjesta u Općini Lovinac, i želimo iskazati našu dobru volju i suradnju za sve buduće investitore koji su spremni uložiti u određeni sektor ili djelatnost na području općine koji će doprinijeti gospodarskom i demografskom razvoju općine.

Načelnik općine Lovinac
Ivan Miletić

Leave a Comment