Type to search

Događanja

Premijer Andrej Plenković na skupu Alumnista Političke akademije

Share

Premijer Plenković uručuje diplomu Aniti Pocrnić Radošević

U hotelu ”Well” u Tuheljskim Toplicama, u petak i subotu, 11. i 12. listopada, održao se veliki skup Alumnista Političke akademije u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i ravnatelja Zaklade Srećka Prusine. Uz HolgeraHaibacha, voditelja Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagreb, te dr. h. c. Doris Pack, članicu Zaklade Konrad Adenauer Berlin i predsjednicu Zajednice žena EPP-a te predsjednicu Instituta Robert Schuman, skupu je nazočio i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, premijer Andrej Plenković i brojni ministri i državni tajnici.

PANEL O UVOĐENJU EURU MODERIRALA VLATKA RUŽIĆ

Od ukupno tri panel diskusije na kojoj su sudjelovali Ivan Malenica, ministar uprave i Marija Vučković, ministrica poljoprivrede, te Gordan Jandroković, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora, dr.sc.Vlatka Ružić moderirala je panel diskusiju na temu “Uvođenje eura u RH” na kojoj su sudjelovali Zdravko Marić, potpredsjednik Vlade i ministar financija, Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike.

Na skupu je između ostalog, bilo riječi o Europskoj monetarnoj uniji, smjeni generacija a upriličena je i svečana dodjela uvjerenja o završenom programu među kojima je bila i Anita Pocrnić Radošević iz Gospića koje će polaznicima Političke akademije uručio premijer Plenković.

Leave a Comment