Type to search

Događanja Gospodarstvo Politika Senj

Potpisan ugovor za završetak izvođenja građevinskih radova za novu zgradu Lučke uprave Senj

Share

SENJ – U prostorijama Lučke uprave Senj kojoj je osnivač Ličko-senjska županija, Lučka uprava Senj, zastupana po ravnatelju Predragu Dešiću i izvođač radova Izgradnja d.o.o., zastupan po direktoru Arsenu Bistričiću u nazočnosti ličko-senjskog župana Ernesta Petryja, gradonačelnika Grada Senja Jurice Tomljanovića, podpredsjednika Gradskog vijeća Grada Senja Vice Nekića, te predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave Senj Ante Stipića, danas su nakon provedenog javnog natječaja potpisali Ugovor o završetku izgradnje građevinskih radova u novoj poslovnoj zgradi Lučke uprave Senj, a sve u iznosu od 3.678.096,62 kuna. Projekt završetka uređenja poslovne zgrade Lučke uprave Senj uključuje završetak svih građevinskih i obrtničkih radova, uređenje poslovnih odnosno uredskih prostorija za zaposlenike Lučke uprave Senj, te uređenje 5 poslovnih prostora po roh-bau sistemu od kojih su tri predviđena za ugostiteljsku, dok će se dva koristiti za trgovačku namjenu. Uz dodatnu ugostiteljsku i turističku ponudu i otvaranje novih radnih mjesta u poslovnim prostorima koji će se dati u koncesiju odnosno zakup očekuje se i dodatna prihodovna strana u korist Lučke uprave Senj.
Završetak ugovorenih radova očekuje se u veljači 2023. godine, nakon čega će se zaposlenici Lučke uprave Senj premjestiti u novouređene radne prostorije.
Do sada je u izgradnju nove zgrade sjedišta Lučke uprave Senj koja je započela 2008. godine iz sredstava Lučke uprave Senj izdvojeno cca 3 milijuna kuna.

 

Leave a Comment