Type to search

Događanja Gospić Gradovi Politika

Plenković u Gospiću: “Sve što radimo – radimo u interesu Hrvatske”

Share

Predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas se u prostorijama KIC-a u Gospiću susreo s mnogobrojnim članovima i simpatizerima HDZ-a s područja cijele Ličko-senjske županije, a kojom prigodom se obratio nazočnima. Plenković se u govoru osvrnuo na aktualna politička događanja u Republici Hrvatskoj s naglaskom na Ličko-senjsku županiju.


Hrvatsku promatramo iz perspektive jake stranke koja je sigurna u sebe i zna koji je smjer najbolji za HDZ.


Premijer Plenković je istaknuo gospodarske i međunarodne uspjehe ove Vlade, a ujedno je sa skupa pozvao cjelokupno članstvo i simpatizere HDZ-a da se dodatno angažiraju u predstojećoj kampanji povodom nadolazećih izbora za predsjednicu Republike Hrvatske. Plenković je istaknuo da predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima punu potporu cjelokupnog članstva HDZ-a, te da će se s njezinim ponovnim izborom za predsjednicu RH nastaviti uspješan i stabilan kontinuitet politike koju provodi Vlada predvođena HDZ-om.


Nazočnima se obratio i Marijan Kustić, predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije kojom prigodom je pozvao članstvo stranke na zajedništvo, te je u govoru istaknuo da predsjednik Plenković ima punu potporu Ličko-senjske organizacije HDZ-a.


Uz predsjednika Plenkovića na susretu sa članstvom i simpatizerima stranke nazočili su Ante Sanader – politički tajnik HDZ-a, Mario Kapulica – savjetnik predsjednika HDZ-a koji je ujedno i član predsjedništva HDZ-a, te predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a “dr. Franjo Tuđman”, Nada Murganić – predsjednica zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”, Ivan Malenica – ministar uprave, Josip Aladrović – ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić – ministrar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Goran Grlić Radman – ministar vanjskih i europskih integracija, te Vesna Bedeković – ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nakon druženja s članstvom i simpatizerima HDZ-a, premijer je obišao 21. po redu izložbu tradicijskih proizvoda “Jesen u Lici”.

Marija Maras


Previous Article
Next Article

Leave a Comment