Type to search

Događanja Gradovi Politika

Održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije

Share

Pod predsjedavanjem predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Ernesta Petryja u prostorijama KIC-a u Gospiću održana je redovita sjednica Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije.
Uz članove Predsjedništva, predsjednike gradskih i općinskih organizacija HDZ-a te članove Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije, sjednici su prisustvovali i predsjednici zajednica HDZ-a Ličko-senjske županije odnosno Zajednice žena „Katarina Zrinski“, Zajednice utemeljitelja „dr. Franjo Tuđman”, Zajednica branitelja „Gojko Šušak“, Zajednica poduzetnika i obrtnika i Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije.
Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Ernest Petry članovima Županijskog odbora podnio je detaljno izvješće o radu u protekloj godini kao i o aktivnostima i planovima za nadolazeće razdoblje za što je dobio jednoglasnu potporu svih nazočnih. Petry se ujedno zahvalio svojim suradnicima te svim predsjednicima gradskih i općinskih organizacija na suradnji i podršci u radu.
Uz brojne aktivnosti koje su se provodile istaknuo je i najnoviji program gospodarske i društvene revitalizacije Like. Programom su predviđena ulaganja na području Like kojim će se pored sredstava iz EU fondova u 2023., 2024. i 2025. godini osigurati preliminarna dodatna sredstva u iznosu od 4 milijuna eura čime bi se povećala konkurentnost Like.

”Velika je čast, ali ujedno obveza i odgovornost biti predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije. Uz potporu svih vas kao župan najljepše županije u Hrvatskoj, ali i uz pomoć Vlade RH, u prilici smo graditi bolju, sretniju i uspješniju Ličko-senjsku županiju” – rekao je predsjednik Petry, ujedno nabrajajući mnogobrojne pokrenute projekte kako bi se revitaliziralo gospodarstvo na području županije.

Potpredsjednik županijske organizacije, ujedno i predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije Marijan Kustić, nadovezao se na izvješće predsjednika županijske organizacije, zahvalio na angažmanu i radu predsjednika Petryja te naglasio važnost zajedništva kako bismo gradili bolju i prosperitetniju Ličko-senjsku županiju.

 

Leave a Comment