Type to search

Događanja Gospić Sport

Nacionalni park Plitvička jezera postao sponzor NK Gospić ’91

Share
Jučerašnji dan označio je značajnu prekretnicu za NK Gospić ’91 – Školu Nogometa, jer je Nacionalni park Plitvička jezera sada službeno postao najveći sponzor ovog kluba.
Ova sponzorska uloga predstavlja ogroman korak naprijed za klub i njegovu nogometnu školu. Iz kluba su izrazili iznimno zadovoljstvo ovim razvojem događaja te ističu kako je ovo veliki poticaj za daljnji rast i razvoj.
“Ovaj nam je događaj dodatni motiv da još više zajedno radimo i doprinosimo razvoju nogometa u našem gradu,” kazali su iz kluba, u kom je ova vijest primljena s velikim oduševljenjem.
Klub je izrazio zahvalnost ravnatelju Nacionalnog parka Plitvička jezera, Tomislavu Kovačeviću, kao i županu Ličko-senjskom, Ernestu Petryu. Obojica su prepoznali potrebe kluba i reagirali na najbolji mogući način.

 

Ova sponzorska podrška dolazi u ključnom trenutku za NK Gospić ’91 – Školu Nogometa, nudeći im sredstva i resurse za daljnje unapređenje njihovih programa i inicijativa. Iz kluba su najavili kako će ova potpora omogućiti nastavak njihovih nastojanja za promicanje i razvoj nogometa u gradu Gospiću i šire.

Leave a Comment