Type to search

Događanja Gospodarstvo Gradovi Politika

Ministrica Nataša Tramišak “Sa županom Ličko-senjske županije Ernest Petry razgovarala sam o novom programu ulaganja na području Like”

Share

Ministrica Nataša Tramišak, čije se ime spominje u kontekstu rekonstrukcije Vlade, oglasila se na Facebooku.

Ministrica Nataša Tramišak je na svojoj stranici na Facebooku izvijestila o sastanku sa županom Ličko-senjske županije, Ernestom Petryjem, s kojim je, kako je napisala, razgovarala o novom programu ulaganja na području Like.

“Program gospodarske i društvene revitalizacije Like uključivat će 16 jedinica lokalne samouprave koje pripadaju geografskom području Like, Ličko-senjsku županiju te dio Karlovače i Zadarske županije.

Pored sredstava iz fondova Europske unije osigurat će se i nacionalna sredstva u iznosu od 4 milijuna eura putem kojih će se potaknuti ulaganje u infrastrukturu na ovom području čime bi se povećala ulaganja u infrastrukturu i ojačala konkurentnost ovog dijela Republike Hrvatske”, napisala je Tramišak na Facebooku.

Tramišak je u Liku otišla sa svojim državnim tajnikom, Šimom Erlićem, kojega se, pak, neslužbeno, spominje kao njezina nasljednika.

 

 

Leave a Comment