Type to search

Događanja Drugi mediji Sport

Marino Dubravčić iz Otočca potpisao trogodišnji ugovor za KK Split

Share

Marino Dubravčić (2004., 206 cm) upoznao je i zavolio svijet košarke u Košarkaškom klubu Otočac 2011. godine. Po pozivu KK Crikvenica 2019. godine nastupio je na turniru mlađih kadeta s tada klupskim suigračem Josipom Podnarom. Nastupili su u Šibeniku i pokazali svoje sposobnosti te pomogli ostvarivanju prvog mjesta KK Crikvenice na turniru.
Upravo na toj utakmici istaknuo se Dubravčić kao perspektivan igrač a zamijetio ga je i KK Split i njihov voditelj škole košarke g. Grgurević Ante. Marino je visok je 206 cm i igra ‘peticu’ a uzeo je broj 22. Klub od njega ima velika očekivanja, a Marin je na potpisivanju ugovora ovako opisao svoj košarkaški put: – Počašćen sam što potpisujem ugovor u ovako velikom klubu – kazao je Dubravčić i opisao svoj košarkaški put – U prvom razredu osnovne sam krenuo s košarkom, onda sam se prebacio na nogomet, gdje sam bio golman, što nisam trebao, pa se vratio u košarku jer je bila veća ljubav. Pošto su KK Otočac i KK Crikvenica u jako dobrim odnosima, sa Crikvenicom sam otišao na jedan turnir u Šibenik, kojega smo osvojili, a tamo su me vidjeli ljudi iz Splita, pri čemu je glavna uloga bila voditelja škole Grgurevića. Dodao je i koji su mu uzori, – Sigurno Kobe zbog mentaliteta, Rodman radi pozitivne ludosti, te Jokić zbog pregleda igre.
Ovim putem uprava KK Otočac i svi članovi čestitaju Marinu na potpisanom ugovoru te mu žele puno sreće, zdravllja i uspjeha, te što više pobjeda a nadasve su ponosni što je svoj košarkaški put započeo s njima u Otočcu.

 

 

Izvor: Dalmatinski portal
https://dalmatinskiportal.hr/sport/kk-split-potpisao-trogodisnji-ugovor-s-mladim-licaninom-kojega-je-otkrio-ante-grgurevic/133888
Foto: Dalmatinski portal /Ivica Čavka, KK Otočac
Pripremila: Nada Rogić

 

Leave a Comment