Type to search

Događanja Gospodarstvo Otočac

Ličko-senjski župan Petry i ministrica turizma Brnjac potpisali Ugovor o sufinanciranju projekta uređenja i opremanja dječjeg igrališta u Švici

Share
Ličko-senjski župan Ernest Petry i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac potpisali su Ugovor o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina za provedbu projekta “Uređenje i opremanje višenamjenskog školskog igrališta u Područnoj školi Švica”, područje grada Otočca.
Procijenjena vrijednost projekta je 1.058.840,61 kuna, od kojega iznosa Ministarstvo turizma i sporta sufinancira projekt s 542.126,39 kuna, dok će Ličko-senjska županija sufinancirati izgradnju igrališta s dodatnim iznosom od 516.714,22 kuna. Projekt bi trebao biti završen do 1. ožujka 2023. godine.
Nakon potpisivanja Ugovora, župan Petry je kratko izjavio da se i na ovaj način može uočiti da Ličko-senjska županija ulaže maksimalne napore u cilju osiguravanja financijska sredstva kako bi se ulaganja izvršavala disprezivno po cijeloj županiji, kao i da svako ulaganje u sportsku infrastrukturu i mlade jamči revitalizaciju opstojnost i održivosti života na području županije.

Leave a Comment